Cytuj:
2002-05-15 09:31, Aeroth napisał:
SW podobało mi się kiedyś ale jak oglądałem tamte stare częśći na Polsacie niedawno to przecież to jest gówno nie film! Fabuła, baaardzo oryginalna
są źli są dobrzy jedni walczą z drugimi. Dobrzy niszczą wielką kulę (gwiazda śmie(r)ci) i sp**** na Hoth (zimno) leca zpowrotem i rozwalaja tych złych
(to sie nazywa skrót) oczywisci niemogło zabraknąć milosci do swojej siostry i innych wielce oryginalnych pomysłów
Pojebalo wam sie w glowach. I to bardzo.
Sw to klasyka, to film z 1974 roku. A wy prownujecie to go wspolczesnych produkcji. Nie macie chyba pojcia, jak pionierski byl to film.
A ty pierdolisz jakies wytwory swojego ograniczonego mozgu. Ten kto wymyslil tranzystor to pewnie tez byl debilem, bo dzisijsze procki to maja ich miliony. Bracia Wright to male chujki, bo ty pewnie leciales Boeingiem.
Postaw sobie w koncu pytanie w zyciu, co takiego ty zrobiles? Oprocz jalowej krytyki. Albo dalej mozesz ogladac nieme kino i narzekac, ze chujowe udzwiekowienie jest.
EDIT:
Ghost in the Shell jest jak pamietam z 1995 roku. Film jest wykonany inna technika i ma calkiem inny przekaz. Co tu porownywac?
Smolik, jak nie masz napisow to daj znac - podesle ci.
www.uo.reset.net.pl<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: Coval dnia 2002-05-15 13:59 ]</font>