konrador napisał(a):
Nic nie weszlo.
Pomijajac wszytkie problemy systemu PVP, combat system w AOC jest naprawde fajny, ALE root przy combach psuje wg mnie caly efekt. Zdecydowanie wole stare i zacofane rozwiazania, dzieki ktorym caly czas moge pozostawac w ruchu niz comba, ktore zmuszaja moja postac do zatrzymania sie w miejscu, zeby mogla wyswietlic sie animacja. Poza tym nasze lacza oraz technologia na dzien dzisiejszy nie sa chyba jeszcze do konca gotowe na system celowania w grze MMORPG, bo czesto zdarzalo sie, ze comba wycelowane w postac biegajaca i skaczaca wokol nas po prostu nie wchodzily - w przypadku systemu, gdzie cel po prostu musimy zaznaczyc i trafiac w niego wybieranymi z paska umiejetnosciami, dziala to o wiele lepiej, bo nie ma raczej problemu z nietrafianiem combami w przeciwnika w wyniku lagu podczas duela. Duzo zalezy pewnie od klasy, ale te ktorymi gralem(szczegolnie wp i dok, swoja droga bardzo podobne do mojej klasy w AOC - bs - ulubionej klasy evar w mmo), wymagaly ode mnie tyle klikania, ze raczej trudno byloby mi przy WAR zasnac.
Konrador, ale my mówimy o beta patchu do beta wersji gry Warhammer Online a nie do AoC. A co do AoC i walki. Masz włączony auto-facing? Jeżeli tak, to wyłącz. Dla mnie kompletnie zmieniła się walka po wyłączeniu tej opcji.