A teraz przczytaj sobie to:
Cytuj:
Nie zupelnie sie wyglupil... najzwyczajniej w swiecie poradnik jest stary...
Szkoda tylko ze wpadles na pomsyl zeby tak napisac dopiero po tym jak napisles ze jestm glupi!
co do quota, dobrze usune to.
Postnalem to dlatego ze czesc osob ma zwyczaj nie klikania na linke zawarte w postach...
Cytuj:
Administratorzy i moderatorzy mają prawo usunąć lub zamknąć każdą wiadomość, która nie ma związku z danym tematem. Wielu członków korzysta z modemów o różnych prędkościach i nie mają oni czasu na przeglądanie bezużytecznych postów.
Każdy, kto pisze tylko w celu poprawienia swoich statystyk na Forum, albo z czystej nudy ryzykuje zamknięciem tematu lub usunięciem z listy członków.
Staraj się aby tematyka twoich postów odpowiadała tematowi wątku. Tematu typu "Zajrzyj Tutaj!" i "~~Musisz to zobaczyć!//~~" przyciągają czytelników do tematów, których mogą nie chcieć czytać.
Moje posty jak najbardziej na temat!
To ze czegos nie wiem nie moze od razu kwafilikowac posta do usuniecia!
Nie postuje bzdur, a informacja jakie posiadam skoro sa beldne to je skoryguj!
Skoro nie masz cierpliowsci, to z calym szacunkiem po jaka cholere pchales sie na moderatora!
Posty ktore na to forum wysalem sa w 100% zwiazne z tematem czyli gra Everquest.
Nigdzie nie jest napisane ze musze dysponowac najowszymi wiadomosciami.
Jesli cos postuje, zadaje pytanie to widac z jakiegos powodu.
To jest forum o eq, sa tu ludzie ktorzy graja w ta gre i mam prawo zapytac ich o zdanie!
Przegialem? to ty przegiales wyzwajac mnie od glupkow.Moze dla ciebie nie jest to obrazliwe a dla mnie jest.
Jestes moderatorem i to ty powiniennes dbac o dobre zachowanie na tym forum!
W ani jednym , powtorze ANI jednym poscie nie wyzywalem cie i oczekuje tego samego od ciebie.Jesli cie na to nie stac to tym bardziej jestes nieodpowiednia osoba na moderatora.
Jestemy wszsycy dorosli wiec chociaz zachowujmy sie tak jak na doroslych przystalo!
Ja nie musze wiedziec wszystkiego o tej grze!
Wydawalo mi sie ze po to jest takie forum zeby wzajmnie sobie pomagac.
Co bym na tym forum nie powiedzial to i tak ty zawsze musisz miec ostatnie slowo.
Owszem czasem myle sie cos piszac, ale mozna w grzeczny sposob powiedzec ze to troche nie tak.
Widziales jak Lemahasta odpowiedzial na pytanie o buty??
A przypominasz sobie swoja odpowiedz?
Oczywiscie mozna bylo napisac ze "zgadzam sie z Lema" ale nie, musiales znowu zrobic ze mnie idiote.
Jesli uwazasz ze moje posty sa nie na temat prosze zeby przeczytal je Fergerod.
I niech to on zadecyduje czy rzeczywiscie sa nie na miescju, nie na temat i wymagaj usuniecia.
Nie rozumiem twojej argumentacji ze forum jest tez innych?
No i co z tego? czy ja tu klamie? !
Zwroc uwage ze wszystko co zrobilem to podalem liste mobow!
Czy cos wiecej napisalem?! Nie, napislem komentarz dla Kordiana ze nie wiem czyj epic jest trudniejszy!
Nie pislem ze ma zabic chocby jednego!!!
Wylistowalem moby jakie sa zamieszane w jego quest a sa warte uwagi!
To ty sie swoim postem rozpoczales ta batalie.
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: Zematis dnia 2002-05-15 17:32 ]</font>