MagPS napisał(a):
czy chciałbym grać w daną grę-np patrzę na screeny WHO i już wiem , że w to nie zagram, bo grafika a'la WOW jest zdecydowanie nie dla mnie
to spójrz raz jeszcze, who ma bardzo fajną i klimatyczną grafikę, ale skąd ty to możesz wiedzieć, przecież ty widziałeś who jedynie na screenach.
HINT : RvR
50+vs50+ napierdalając się o keepa > all
spojrzałem nieraz i niestety taki styl grafiki mi nie odpowiada i to jest moje prawo - dla Ciebie jest ona klimatyczna i Ty także masz racje- mi chodzi o to , że mimo tego że styl grafiki jaki prezentuje WHO ( WOW2- a w to grałem 2 razy po jakies 3-4 godz w trialach i na prawdę mimo najszczerszych chęci nie dałem rady patrzeć na ekran
) wyklucza tę grę dla mnie - nie pisze że ta gra jest blee- BO WŁAŚNIE W NIĄ NIE GRAŁEM , więc skąd mam wiedzieć- po prostu nie oceniam gry jako całości , czy jest zła czy dobra i nigdzie nie pisałem i nie zamierzam pisać o grze ,że jest do niczego bo nie leży mi jej grafia
dlatego śmieszą mnie posty , w których ktoś pisze , że gra bedzie fail bo grafika jest taka a nie inna - jednym dana grafa się podoba innym wprost przeciwne- dlatego są produkowane gry o różnych grafach- co by daleko nie szukać- pooglądaj screeny w grze np Fiesta czy jakoś tak - grafika jeszcze śmieszniejsza od WOW-a ( przepraszam , jeśłi kogoś uraziłem) a mimo tego gra w takie gry masa ludzi- z gustami sie nie dyskutuje, z ocena jak najbardziej