Kilka uwag które nasuwają mi się na temat tych wszystkich storn które napisaliście i tekstu z GOA.
Po ich piśmie czuję, że jednak przygotwują się do WARa i wiedzą dobrze że jest to projekt. POdoba mi sie pomysł współracy ze stanami ( a że pracuję również w Europie i mam dużo do czynienia ze Stanami wierzcie mi że nie jest to łatwwe ze względu na różnicę czasową). Trzymajmy za nich kciuki.
Cytuj:
Community management is the functional control of systems by communities or their representatives. It can and often does, but does not have to, include elements of community ownership, and involvement in day to day operation and maintenance. It is particularly reliant on clarity of ownership of schemes.
Kolega zamieścił screena swojej wypoweidzi na temat czasów komunistycznych co jest nie tyle żałosne co bulwersujące i widać że nie ma pojecia o zarzadzaniu w korpporacjach czy też firma spoza podwórka i obrotów mln rocznie.
Co też warto dodać - to jest to, że WAR będzie miał 24 / 7 support - nie będzie tak że do 18 i koniec do 18 to pracuje kadra zarządzająca , w/w CMowie itp itd. Nikt nie powiedział że nie będzie dyżurów ale jeśłi wymagacie od gości ze cała firma bdzie siedzieć 24 h - bądźmy poważni. Proponuję złożyć do GOA CV i świecić przykładem, bo z tego co widze 50 % z Was siedzi na tym forum bezproduktywnie 24 /7 wypisując głupoty ewntualnie chwaląc się w stopce 2000 h przegranych w WoW ( to cały rok pracy
).
Na razie nie było premiery, nie wiemy niestety jak sobie z tym GOA poradzi ( pewnie że każdy z nas wybrał by innego hostera ale nie mamy na to wpływu) - wyrażajmy swoje obawy ale nie jadąc po gościach że są komunistami. Musimy sobie zdać sprawę, że w Europie Zachodniej bardzo szanuje się czas wolny - to nie polska że za 4 zeta psa zabiją ( wczorajszy onet
). Niestety takimi tekstami na oficjalnym forum niczego nie wnosimt i apeluje o powstrzymanie się z robieniem z siebie błazna...
Tak na prawdę każdy z Was może mieć firmę takją jak GOA, wysłać ofertę, przejąc ich za rok a potem usłyszeć : TwojaFirma = Fail.