Asmax napisał(a):
TobiAlex napisał(a):
Wyraźnie chyba napisałem gdzie pracowałem prawda? To się kurwa nie wymądrzaj jeżeli nie masz zielonego pojęcia. Wyssałem sobie to z palca a nad poprawką ficzerów pracowałem z trójwymiarowym hologramem. I sam sobie wyślij inżynierów do mózgu, bo nikt Cię tu kurwa nie obraża.
Prawda jest taka, ze co chwile piszesz bzdury uwazajac sie za znawce w kazdym, nawet najmniejszym temacie, po czym ktos obala Twoje niezwykle stwierdzenia wiec zamykasz sie i nic nie odpisujesz.
Idz sobie poprawiaj ficzery dalej w firmie ktora miala podpisana UMOWE z NVIDIA (dzieki temu pojawialo sie male logo NV, w Crysisie nad ktorym pracowales) - i dzieki tej umowie przychodzili do Was inzynierowie.
A nie kurwa z dobrej woli i dlatego, ze chcieli dopracowac Wasz wspanialy produkt.
ATI tego nie praktykowalo w domniemanej firmie, bo robilo to w zupelnie innej i tyle.
Bo widzisz kurwa, trochę latek mam już na karku i nie siedzę w jednej robocie całe życie, bo to po chuju jest! A że jedno (zawód) potrafię połączyć z drugim (pasja). A to, że się "zamykam". Nauczyłem się w życiu ustępować głupszemu i muszę przyznać, że na tym forum to działa.
Btw. Z dobrej woli. LOL. Dziś nawet wpierdol nie dostaniesz z dobrej woli. Oczywiście ATI niczym dobry samarytanin robi wszystko za free i nie ma podpisanych umów (ot choćby z Valve).
Koniec tematu. Niech moderator pousuwa niepotrzebne wpisy, bo w kolejnym topicu robi się flame. Nic po za tym.