niebezimienny napisał(a):
Bloodleaf napisał(a):
Być może zgłasza sprawę na Policję , w końcu jakby nie patrzeć jest to wyłudzenie.
gdybym mial czas i otrzymal takiego emaila to na pewno bym poszedl na policje majac takie rzeczy jak tutaj nasz "detektyw" podal
i nie chodzi o jakas zlosliwosc czy cos, po prostu mialem to "szczescie", ze moje konto zostalo pieknie shackowane i stracilem 20+k G oraz legendary z illidana (poki co nie odzyskali mi tego ..., tydzien czasu czekam)
niestety hack wynikal powiedzmy z "mojej" winy (żonka mi powiedziala po fakcie, ze ja cos tam na dziwna chinska strone rzucilo ..., a niestety dziwnym trafem akurat tego syfu nod32 z definicjami z 28 lipca nie lapal [nowsze definicje wykryly to w sek po instalacji]), tak ze akurat mam to nieszczescie wiedziec jak to jest stracic pare tysiecy zl w sumie
pomijam juz fakt ze bylem gmem w jednej oraz oficerem w drugiej gildii ... (w jednej mielismy ponad 30k golda, w sumie niewiele, ale zawsze ...)
tak ze podsumowujac: jesli sie trafi fajne konto, mozna zarobic pare tysiecy euro w kilkadziesiat minut, wiec jak najbardziej jest to wyludzenie
Nie rozumiem jak mozna nalogowo grac w wow i przyzydzic pare groszy na security dongla, please explain.