Heh
Obrona zamku jest niesamowita
Jak bede mial tylko chwilke czasu po postne screeny. Katapulty faktycznie koszą ludzi jak zboze
Na RvR polazlem na 22 lev, wszystko bylo purple ale i tak udalo mi sie zdobyc 18 Realm Points !
Najpierw bronilismy zamku przed kupa smierdzacych krasnali i innego midgardzkiego scierwa..... Po kilku atakach smierdziele zrezygnowali i sie wycofali a wtedy my ruszylismy na nastepny zamek.
Po drodze udalo nam sie z Kamim ubic jakiegos vikinga ktorego gonily monsterki
Potem bylo smiesznie troche .... Kolumna marszowa sie nam troche rozcianela i bieglem pierwszy, kilka ekranow za mna Kami a potem Holger. No i tak sobie wbiegam w przelecz i nagle staje jak wryty, patrze stoi monsterek ..... jedyne co bylem w stanie powiedziec to " O kurwa " , no w kazdym razie udalo mi sie go ominac , biegne dalej i za czwile widze na chat`cie " Ooooo KURWA ".....no tak, to Kami zobaczyl monsterka
Najsmieszniejsze w tym jest to ze Holger oczywiscie chcial go bic, no ale on jest blaszakiem o bardzo malym rozumku wiec trzeba go bylo odciagnac
))
Potem podeszlismy pod nastepny zamek, powalczylismy troche, bardzo dzielnie zreszta ... a potem wiekszosc dostala mezza i kilka razy z katapulty
No a potem to wszyscy gryzli glebe
W kazdym razie RvR jest swietne i jest to jedyna rzecz ktora mnie dopinguje jeszcze to levelowania