Sobtainer napisał(a):
Tak czytam wasze komentarze od kilku dni about WHO, i w sumie byłem dość sceptycznie nastawiony, ale widzę że gra będzie warta kupna. Dość mocni i porządni gracze nawet twierdzą, że jest OK, więc to chyba coś oznacza
.
Czas zacząć czytać porządnie faqa chyba i decyzję podjąc co do klasy - mało czasu zostaje.
A tak suma summarum jak wygląda kwestia bugów? czy jest drastycznie jakoś czy mieści się w normie?
Ja juz mam chyba z 30h played, to o czyms swiadczy ;o.(chociaz watpie zebym w retailu tyle gral, w tedy nie bedzie mnie cisnac ograniczny na maksa (weekend) czas)
A bugow bede szczery albo mam pecha, albo tak gram.
Ale dosc regularnie spotykam moby ktore sie blokuja, nie umieje do mnie podbiec, jak troche przylaguje to w najgorszym wypadku wypadniesz poza mape w najlepszym wskoczysz na szczyt budynku na ktory normalnie sie wlesc nie da, UI ma srednie responeability. Tzn, nie zawsze pokazuje to co faktycznie sie dzieje.
Grafika nie tlumaczy tego ze gra po godzinie/dwoch zaczyna dzialac gorzej niz Crysis (momentami).
Pewnie bylo jeszcze pare ktorych nie pamietam.
Ne sa to rzeczy ktore przeszkadzaja, raczej irytuja. Wiekszosc z nich mozna zalatwic hotfixami, jako takich mechanicznych bugow nie ma.
A detekcja kolizji dziala jakby chciala a nie mogla. Jak bedzie dostatecznie dlugo w kogos wbiegal to go wkoncu przebiegniesz. I dziala tylko w streafch RvR (albo na graczy slafgowanych RvR nie jestem pewny nie testowalem dokladnie).
Gra wymaga szlifow nie ma sie co oszukiwac.2-3 miesiace po przemierze zanim wszystko doprowadza do stanu perfekcji. Ale i tak gra sie zajebiscie
I btw. Nie wyobrazam sobie grania tylko jedna klasa. Naprawde, w retailu bede gral i Sorciem i Magusem.
Cytuj:
niestety jesli chodzi o who to bedzie nolife time, zawalenie szkoł, pracy ,rodziny, sesji i tp Questy , czy pq, czy instancje czy pvp scenario, czy rvr. Nie wiadomo za co sie wziasc, czasu nie styka ,zeby zlukac zrobic wszystko na poszczegolne tiery. Takiego klimatu jaki jest w zonie chaos vs empire dawno dawno nie spotkalem. Polecam , kazdemu pogranie przynajmniej pare godzin chaosem nie zawiedziecie sie full miod i wypas.
Ta wiekszosc fanow mhorku jak wejdzie do stolicy Chaosu to orgazmu dostanie ;o.