nie istnieje
Cytuj:
To bedzie kasacjaczy nie bedzie? Ja jestem zakasacja poniewaz ludzie w 2 dni se zrobili staty do okolo 80 to nie nieuczciwe bo potem jusz nie rosly tak szybko staty a ci ludzie nadal mieli te swoje staty po 80 sily a my jusz nie zrobimy tak szybko
dobra to zrobimy tak skoksujesz sie a ja ci zrobie laurke co?
moze byc z witrazykiem?
czemu tu wszystkie posty sa to sugestie jak naprawic serwer. jak chcecie naprawiac swiat to polecam sekte moon. NIE NAGINAJCIE ZASAD SHARDA DO TAKICH JAKIE SIE WAM PODOBAJA.
dlaczego tutaj ludzie oceniaja sie na podstawie statystyk ?
moze dajcie na tydzien wszystkim po rowno wylaczcie gainy i zobaczymy kto jest lepszy.
na pewno nie ci co siedza w banku wyrabiajac anatomie, a jak serw padnie to na forum pierdolic glupoty.
na noxie tez sie koksowalem i co mi z tego przyszlo? chodzilem zabijajac bez celu bujajac sie jak teraz polowa SoA. dopiero zrozumialem dzieki takiemu gryfin lordowi.
poszedlem na nl i tam dopiero nauczylem sie co to jest byc w grupie ludzi ktorzy graja w uo dla przyjemnosci, opowiadaja kawaly, trzaskaja sie nawzajem. jak ktos zginie nie zostaje obrzucony lamerami, o tym swiadcza umiejetnosci i staz. od GM wieje aura boskosci, nikt im sie nie przeciwstawia, o koksowaniu kumpli nie ma mowy.
Maja ustalony kierunek rozwoju sharda i sie nim kieruja.przyjmuja tylko sugestie ktore IM sie wydaja ciekawe. Tam jak ludzie dostali 40 rud to zamiast ocipiec na forum zaczeli sie wymieniac. BS rosl wolno to ludzie zamiast najezdzac na gm ze sa cwokami pizgali po nocach, kto pierwszy bedzie kul plate on zgarnie fortune od wojow.
ende
(bez zadnych offtopicow bo bede flamowal)