Mac napisał(a):
Wlasnie skonczylem ogladac filmik... O JA PIERDOLE... jak bedzie rozsadna ilosc bugow to zadnego wiecej mmo nie potrzebuje.
QFT , wlaczam filmik , i w pierwszych minutach filmu widze grupke bydlakow rollujacych kazdego co podleci , wszedzie bryzgajaca na wszystkie kierunki jucha , zdychajace na ziemi toony ujebane krwia z mina "WTF?!"
, i to pokazuje dla kogo to jest gra adresowana , dla tych co jak to ladnie bali powiedzial "szukaja bitki w chuj" , i tyle . To nie jest produkt dla ludzi szukajacych macania mobow aczkolwiek i o ten element zadbano , na forumfall nawet napisano "in darkfall mobs farm you" ,kazdy kto pamieta liche z UO wie o co chodzi
. Wszechobecny mayhem , scierwa mountow , mnie tam wali reszta , napieprzacie na animacje i grafike a te uh ah mmogs co sie ostatnio pojawily nie zapewniaja nawet takiego glupiego atakowania na mountach , dla mnie ta gra moze miec sprite'y zamiast bryl 3d a i tak bylaby lepszym produktem niz cokolwiek sie pojawilo od czasu UO , bo tylko o grach co zapewniaja wolnosc sa historie jakie opowiadali na ferdek i bali , kurwa nie bawilem sie zle w tych pve based szitach ale z reka na sercu , oddalbym te lata w zamian za 1 miesiac UO kiedy chlopaki wtedy grali .
tyle , o df powiedziano wystarczajaco wiele , nie ma sensu powielac