TY roball w dziale flames to ja sie smieje z ludzi w zywe oczy i mam w dupie co tam pisza im wiecej bluzgow tym lepszy jest smiech...
Ale wkurwia mnie mentalnosc polakow, kradna i maja czelnosc mowic ze to nic takiego. To tajk by ci ktos naplul na twarz a ty bys powiedzial ze deszcz pada...
A ty tak z przekory i niecheci do mnie mowisz, czy tez popierasz piractwo Panie Lordzie z Anglii??
Skoro tak mowisz to powiedz na jaka skale piractwo jest rozwiniete w Anglii a na jaka w Polsce??
Moze dlatego ci sie czasem nie dziwie ze lepiej mieszkac w Angli ale wcale nie ze wzgledu na zarobki, bo jak patrze na bande idiotow, chamow i zlodzieji (w tym naszych politykow), to sie noz w keiszeni otwiera!!
Jak masz pisac przeciwko mnie bez zadnej argumentacji bo mnie po prostu nie trawisz to daruj sobie... Bo uznam cie za jednego z tych palantow... Bo mimo ze cie nie lubie to szanuje jako wroga
QFC dyskusja z toba mija sie z celem powiem tylko tyle... Poki nie bede zarabial 40/50 tys. zl miesiecznie bede kradl albo ukrande Lamborgini bo mnie kurwa nie stac... Jezeli nie widzisz podobienstwa to swiadczy o twojej niskiej inteligencji, bo nawet pawian zrozumie ze drugiemu pawianowi ukradl banana... Idz koles sie utop bo takich ludzi jak ty to juz nawet nie szkoda