Mendol napisał(a):
w przypadku war'a rozpierdalaja mnie pytania w stylu 'szybciej sie leveluje przez pve czy pvp' 'ile czasu potrzeba zeby WBIC max level'.
Mendol napisał(a):
w war'ze bedzie to samo co w aoc.
rzuci sie kilku, nie beda spac, jesc, pic tylko levelowac w pve.
po czym po 5 dniach stwierdza, ze nie ma contentu, ze nie ma co robic, ze nuda.
Będą tacy jasna sprawa. Jednak nie wydaje mi się, że będzie to regułą jak w AoC, gdzie przecież ciągle nie ma contentu, a w dniu premiery to kompletnie nic nie było do roboty oprócz levelowania. PvP było i nadal chyba jest wyjęte z koziej dupy polegając tylko na bezmyślnym napierdalaniu się. Instancje, które próbowaliśmy nieraz robić były tak samo ciekawe jak owłosienie łonowe twojej babki. Poza tym bugi typu "znikająca grupa i gildia", na który jedynym ratunkiem był reset kompa - co też nie zawsze pomagało. Osobiście próbowałem nielevelować i zając się czymś innym, jak np zjebanym harvestingiem czy spierdolonym craftem. W końcu z nudów Ugi zaczął farmować golda na projekty architekta, a ja harvestować resy i tak w dwójkę postawiliśmy większość budynków w mieście. Mnie osobiście kompletnie do gry zniechęciła sytuacja jak biliśmy z Giwerą, Ugim i kimś tam jeszcze bossa (chyba w Prison) i ni z tego i owego każdego wyjebało z gry, a po relogu wylądowaliśmy w różnych instancjach.... n/c po prostu....