Slayerek napisał(a):
Bartelius napisał(a):
Simi ... 0/21 W legs i 1/21 osode w pixies + 5-6 osob przedemna + pelno itemow fajnych na ktore tez potrzeba punktow. Mimo ze czasami masz racje to akurat teraz fail.
no to jest tylko dowód że narobiliście się jak woły , myślisz że teraz ma być inaczej bo jesteśmy polakami i mamy mieć większe szczęście w mniejszej ilości walk ?
(no i miałem na myśli prawdziwe chodzenie do sky a nie tylko liźnięcie
, czymże jest bicie 21x kirina w porównaniu do chodzenia w tym czasie 100x na dynamis 100x na limbus i 100x na salvage ? chodzi mi harówkę w sensie chodzenia do sky w celu zdobycia itemów a nie rekreacyjnie
jak dla mnie droprate w sky czegokolwiek jest na 100% sterowany )
Nie simi chodzi o to ze Pixies nie chce chodzic do sky poniewaz jest mnostwo nowych eventow ZNM i mnostwo troche starszych Salvage, assault, nyzul i starych limbus, sea, dynamis i mamy wtpchany grafik na maksa juz do tego dochodza okna DI/SW okazjonalne popy Tiamata i ludzia sie nie chce chodzic do sky, nie dlatego ze nie maja czasu RL tylko ingame. zapomnialem jeszcze o ENM jak ktos robi. Poza tym nie uwazam ze drop rate bedzie lepszy, ale z takim drop ratem w pixies nie dostane tych itemkow nigdy poniewaz w pixies sie dostaje punkty za wszystko i ludzie co sa nolifami i jeszcze nie maja osode czy w legs albo maja i chca zbidowac zeby swoje sprzedac w/e sa przede mna z powodu 3 krotnej ilosci moich punktow lub priority. Dlatego dodatkowe sky gdzie punkty bylyby tylko za sky bylby dla mnie mozliwoscia zeby te itemy zdobyc.