Varenthin napisał(a):
Oyci3C napisał(a):
pr0 topic w chuj, kupa gowna pomieszana z flejmikiem kondzia, gangbangiem, load share, cyckami, muminkami i mr.fiutem z hujaganem.
no thx
/agree
coraz bardziej odechciewa mi się wchodzić na to forum
piszę jeszcze na kilku innych forach i nigdzie nie spotkałem się z takimi flame'ami (także poza działem flames), wrzutami, "zabawami" w alty, trolling na maxa itd itd a jak nawet ktoś wyskoczy to za chwilę zajmują się nim admini/moderatorzy, a tu nawet "góra" obrzuca się gównem z ludźmi
GL HF
Jest na to prosta rada, nie wchodzic we flames. Sorry, nic do ciebie nie mam, ale zastanawiam czy jest coś bardziej debilnego niż przychodzenie do działu flames i biadolenie że sobie tutaj ludzie flamują.
Ja nie znosze na przykład polerowania wszystkiego na błysk i robienia z szamba perfumerii na siłe.
Bo wklejanie zdjec z nasz-klasa, uzywanie w co drugim poscie "Twoja Stara" oraz prowadzenie glownie dyskusji pomiedzy dwoma, gora trzeba zjebami to NIE jest flames. To jest zenada na najnizszym poziomie odzwierciedlajaca poziom irl debilizmu bobkow, ktorzy nawet nie potrafia skrecic porzadnie wystosowanej riposty.