Serhaud napisał(a):
nie chce zakladac nowego tematu.
czy ktos moglby cos napisac o tej klasie? jak sie sprawdza w RvR, PvE. jakies taktyki itd.
pytam, gdyz pierwszy post nie wyjasnia zbyt wiele.
czy ktos sie zdecydowal na gre inzynierem? osobiscie w becie pogralem nim do 6 czy 7 lvl i gralo mi sie bardzo przyjemnie.
Osobiście grałem inżynierem i w becie i gram teraz.
Im dłużej gram tym coraz bardziej dochodzę do wniosku, że klasa jest źle wykonana. Niby zamysł dobry i ciekawy, ale wykonanie do d...
Niby podczas RvR zawsze znajduję się na górze drabinki jeśli chodzi od zadany damage, ale killing blow zdarza mi się bardzo rzadko, bo po prostu ENG nie ma żadnego skilla, którego można by traktować jako finishera. Większość jego skilli to DoT, które zadają bardzo mało damage.
Pole działa mają duże, ale robią za mało damage, aby były odczuwalne przez cele. Damage nabijam, ale bez żadnego widocznego efektu.
To samo z turretami. Dość, że są niemobilne to do tego zadają bardzo mało damage. Stawia się je długo i zżerają niewyobrażalne ilość AP.
Stawiać je można tylko po, to żeby być wysoko w drabince damage w scenariuszach. Szkoda tylko, że mnie to nie podnieca.
O walniętych skillach nawet nie wspomnę. Animacje opóźniające wykonanie skilla mimo, że został już wycastowany. Zakończona animacja nie oznacza, że skill został wykonany i mały ruch powoduje przewanie skilla.
Kążda klasa RDPS jest lepsza od ENG. Omijajcie go z daleka. Sam zastanawiam się by nie rollnąć. Chciałem mieć postać RDPS, a dostałem jakiego zgimpowanego brodacza.