Ravushimo napisał(a):
hrabik napisał(a):
Nerull napisał(a):
Kto spierdzielil premiere TBC? Gram.pl czy Ultima? Bo nie wiem skad zamawiac ;]
gram.pl
lies
ultima i inne sklepy swoje kopie mialy dostac bezposrednio od cd projektu, a ten jak mozna sie domyslic wpierw poinformowal ze kopie dostana osoby ktore zrobily preordery na gram.pl... ja swoja kopie z gramu dostalem o 15 w dniu premiery
wiec tak naprawde to nikt nie spierdzielil tylko CD Projekt sie wycwanil
Juz kiedys o tym pisalem w innym temacie, ale napisze jeszcze raz. Dzien przed premiera na gram.pl w statusie zamowienia mialem informacje, ze produkt jest spakowany i gotowy do wyslania. W dniu premiery dostalem maila, poodbnie jak w cholere innych osob, ze dla mnie pudelka z gra zabraklo i zamowienie zrealizuja jak bedzie dostawa(co zdaje sie trwalo chyba jakis ponad miesiac). Zamowienie anulowalem i dzieki ultimie, ktora w dniu premiery ciagle miala pudelka z gra, moglem grac z zaledwie dwudniowym poslizgiem.
Przyjecie wiecej preorderow, niz mialo sie pudelek do sprzedania i wyruchanie tym samym wielu ludzi, to faktycznie cwaniactwo pierwsza klasa. Niech cwaniakuja tak dalej i traca klientow az w koncu upadna, zycze im tego z calego serca od dnia premiery tbc:P