Cytuj:
Vendor armora dostępnego za określony poziom rr
Niet. Vendor z armorem jest tylko w Tier 1. Pozniej sa w keepach, podobnie jak renowtrainerzy i cala reszta stuffy od renown,
Cytuj:
Podpisuję się pod pytanie Dana - czy ktoś mógłby wyjaśnić zasadę lootu chesta w PQ? Wiem, że dostaje się premie za udział w walce i ta premia sumuje się z rollem ale chodzi mi o te worki - czy każdy dostaje zawsze po 1, jakie rodzaje spadają (poza zielonymi i bialymi) i co w nich można znaleźć? Byłbym wdzięczny za wyjaśnienie
No wiec.
Bonus +X dostajesz to ile dmg zrobiles, ile zgarnoles Influence, i jak dlugo siedzisz w PQ. Za lecznie teoretycznie tez dostajesz bonus, ale ja nie zaobserwowałem.
Rolle zaleza od tego jak dlugo robisz tego PQ i nic nie wygrales. Za kazdym razem jak nie dostajesz worka, masz szanse na wyższego rolla.
Worki sa złote, fioletowe, niebieskie, zielone i srebrne.
To jakie akuart sa do wygranie, ile ich jest, jest kompletnie randomowe. Wiec moga sie zdazyc same zielne, a czasami same niebieskie.. a czasami w kazdym kolorze.
W złotych sa zazwyczaj epaxy, w fioletowych tez, w niebieskich rare a w zielonych i srebrnych zielone itemki.
Itemki w odrebie chaptera sa zawsze takie same.
Tyle sie dowiedzial po przyfarmieniu chorych ilosci PQ
.