zendar napisał(a):
Sporo ciekawych archeotypów to jest w destro. Bo gejowate high elfy nie muszą każdemu odpowiadać a krasnoludy też nie każdy lubi. Zostają nam 3 klasy do gry w order[bez tanka] z czego singmaryta rusza się jakby biegał z wiosłem[właściwie to animacje są gorsze od wowa sprzed 3 lat]. Destro o wiele lepsze klimatycznie, fabularnie, grywalne. Coś muszą z orderem poprawić bo nie będzie rvr bez orderu...
A wdzisz, wszystko zalezy od osoby...
Ta trojka kolegow, o ktorej wspolminalem byla juz zdecydowana na Destro, ale jak zobaczyli u mnie gre po raz pierwszy to zupelnie nie przypadlo im do gustu. Wszyscy raczej pojda na Imperium.
Nic nie przebije sytuacji, ze lata temu grales z tymi samymi kolegami, w tym Imperium w fabularnego Warhammera, odwiedzales te klimatyczne miejsca, a teraz to samo mozesz odnalezc w takiej grze.
Ale jak mowie kazdy lubi co innego, tobie bardziej pasuje Destro, a dla mnie np. Imperium az ocieka klimatem, Witch Hunterzy, WP... Warto troche poczytac jak rozbudowany lore maja te klasy.
Natomiast grafika byla jednym z elementow, ktore mnie przekonaly do tej gry. Bo wyglada tak Warhammerowo, wlasnie jest taka jak powinna byc, inny styl graficzny by nie wypalil. No ale ja nie gram w ogole w single player gry ani nowe ani stare wiec moze nie mam porownania i dlatego wydaje mi sie bardzo ladna.