endryu napisał(a):
Obcieli gre z kilku aspectow MMO, przez co bardziej kojarrzymi sie z guild wars.
Przedmioty sie nie psuja, na ah nie ma potrzeby praktycznie isc, torby dochodza same z levelem, trade skille sa jakies meh... wogole nie ma inicjatywy zeby ich rozwijac. mam 12 lvl i wzsystko wsadzilem narazie do banku.
zloto nie jest jakos specjalne na poczatku potrzebne.
Wrazenie troche: wylevelowac na maxa szybko, przleciec to wszystko i go pure pvp.
ja osobicie wole sobie troche pogrindowac (ale bez przesady) powoli zwiedzic lokacje, wyczyscic z questow, zrobic pare screenshotow, popatrzec na zachod slonca
.
W WAR'rze jakos mnie nie zebralo na takie sentymemnty, ale to juz rzecz gustu.
Ja jakos nie mam wrazenia, ze jakies aspekty mmo sa obciete w WAR.
Robie wszystkie questy, craftuje, kupuje i sprzedaje na AH, robie PQ po kilka razy, a do tego chodze tez na scenario, bawie sie na obszarach RvR, rank i pvp lvl mam prawie na tym samym poziomie (11 i 10).
Mowiac szczerze nie kojarze mmo w ktorym moznaby od samego poczatku skutecznie robic tyle rzeczy naraz.
Oczywiscie mozna olac pve, craft itp, rzeczy oddawac vendorowi i jechac z levelem tylko na RvR. Jak ktos lubi to nie widze problemu.
WAR jest fajny, bo niczego nie musisz robic, nie musisz bic mobow jak nie lubisz, nie musisz robic questow, chodzic na sceario itp Da sie bawic skupiajac na roznych aspektach gry, albo tylko na wybranym.