SharG napisał(a):
iniside napisał(a):
@up nie mam wrazenia. W WoW jest podobna ilosc umiejetnosci. Nawet mniej, z czego uzywa sie kilku..
Jak w WoW uzywasz tylko kilku umiejetności spośród dostępnych dla klasy to nie ma co sie dziwić, że dla Ciebie ta gra jest smieszna.
Naprawde jeśli zebrac wszystkie idee i pomysły w WAR na pvp to jest zajebiscie ale wykonanie? Jak dla mnie to jest button masher sorry. Moze i mam 20 umiejetnosci ale wszystkie takie same to tak jak bym mial maga w WoW i tylko fireball 20 odmian każda z innym cast time i dmg. A gdzie ice block, frost nova, sheep etc.etc.etc. Nie gralem jeszcze duzo ale naprawde niech ktos mnie oswieci co jest zajebistego w tym jak są zrobione klasy i ich umiejetności w WAR??
NIe udawaj ogranicznego. Mechanika WAR była projektowana na wzór GW. Dlatego umiejetnosci sie wzajemnie uzupleniaja (zrob cos, zebys mogl zrbic to, a potem zeby tamto mocno przywaliło). Po drugie, umiejetnosci klas sie nawazajem uzupleniaja. Sorc, jest pure glass canon, ktory zeby przetrwac musi miec healra i tanka.
A nie jak Mag w WoW, soluje inne klasy.
O ja. Nawet w takim systemie jak DnD, dobrze przygotowany Assasin moze bez problemu rozniesc maga, jesli ten sie odpowiednio nie przgotuje.. (pomijam to Power Buildy, bo idea ogolnie jest dobra, tylko mechanika potem troche exploitowana).
Potworze sie. Wow zatruł twój umysł - idz przypudrowac nosek.