Shador von Dal napisał(a):
[...]
Eh... tu jest trudno o pomoc. Tu ciagle ludzie sadza, ze ktos chce zaczac flame albo ze jak jestes poczatkujacy to nie warto odpowiadac... takie tam.
Zauwazylem to. Jednak na moje szczescie i wielu innych - nie wszyscy sa tacy ;d. Dzieki ;]
Shador von Dal napisał(a):
Odnosnie talisman makingu. Wszystkie rzeczy do robienia podstawowych talismanow z tego co sie orientuje masz u sprzedawcy. Tak samo jest z apothecary.
Jezeli chcesz wiecej, poszczegolnych czesci, lepszych, to pozostaje Ci tylko loot albo tez ewentualnie skill ktory pozwala nam rabowac humanoidalne postacie po smierci, scavanging bodajże (z tego tez wypadaja przedmioty do apothecary, cultivating i talismanmaking)
[...]
No wlasnie .. wiekszosc matsow jest u sprzedawcow poza jednym - fragment. Albo po prostu jestem slepy i nie potrafie go znalesc (a przeszukalem wielu vendorow ;]).
Posiadam scavanging i wydobywam rozne matsy (wiekszosc do apothecary, ale i trafi sie cos do talismanu
). Wszystko poza fragmentami ;o
Na AH tez bieda poki co ... jednak cos tu nie tak. Watpie zeby bylo az tak trudno rozwijac ten skill - zwlaszcza na poczatku ;o Chyba, ze o czyms nie wiem .. ;>