Cześć,
z niejakimi problemami udało mi się w końcu zainstalować grę. Teraz zastanawiam sie nad wyborem klasy. I tym samym chciałem prosić bardziej już doświadczonych graczy o kilka słów w temacie. Wiem że klasy spell dps/hiler w ogóle mnienie rajcują. To musi być malee klasa tank/dps która pomimo że przyłoży z topora mieczyka jeszcze musi mi zapewniać jako taką przeżywalność. Suma sumarum myślę nad:
Black Orckiem - czytałem że klasa ma ogromną przeżywalność. Bije chyba nie za mocno, ale ewidentnie wiadomo do czego jest w grze. Porównując z WoWem to tank.
Chosen - sądząc po filmach z intro - klasa najbardziej klimatyczna, ale nie wiem jak jest u niej z dpsem/przeżywalnością... jeśli chodzi o tanking na pewno słabiej niż BO... ale może zyskuje na dpsie?
Maruder - no ten to ślicznota jest. DPS wiem że potężny, ale słyszałem że to taki glass cannon - potrafi mocno przywalić ale zwykle sam pada - czyli przeżywalność słaba - czy to prawda?
Witch elf - szkoda że tylko female gender, utożsamiam troszkę z rogalem z WoWa - dps duży (nie wiem jak z przeżywalnością) a oprócz tego?
Panowie i Panie - będę wdzięczny za poradę bo mam zamiar przywiązać się do jednej postaci i prowadzić ją długo.
Z góry dzięki !!