Buffchef napisał(a):
iniside napisał(a):
rece.
ile ludzi gra w CS-a ? UT2 ? Ile kruwa gra w StarCrafta na jebanym Lost Temple ? No ja pierdole, az sobie musze poprzeklinac.
Wez odjedz i przepadnij.
Gra dużo ludzi, co nie znaczy, że pojedynczy gracze ciupią w to X lat non stop, znam dużo graczy starcrafta i grają już tylko sporadycznie
CS? ludzie z którymi grałem przestało już grać w CSa
UT2 nie wiem, pewnie też nie wyjątek
Zobaczysz, że w nudnego jak flaki z olejem WoWa ludzie będą grali jeszcze 100 lat, tak jak w DiabloII, które jest jeszcze nudniejsze a jest non stop w top 10 sprzedaży w empiku.
Po drugie z góry zakłdasz ze WAr za rok bedzie dokładnie tym samym co jest teraz. Zupełnie jakby Mythic nie pracował nad czyms nowym (co jest głupotą bo Mark powiedzial, ze maja juz w planach dodatek i na najblizsze 4 miesiace content patche wiec, uwazam ze dalej pitolisz głupoty).
Ok./ Moglem podać za przykład Diablo 2. Ale w twoim mniemaniu nic by to nie zmieniło.
Wez zdjemij klapi z oczy i przejrzyj. Jednak farmowanie zywych graczy, jest zawsze torhce inne, niz farmowanie skryptow :E.
Cytuj:
Co do WotLK to o ile wiem jeszcze nie wyszedł, być może okaże się, że jednak jakieś nowe pomysły są
Niektóry już w ten dodatek graja/grali, wiec no ekhm..
Ja zobaczylem ze musze miec 77lvl zeby sie bawic w to nowe PvP to mi rece opadły poprostu..