2002-06-17 10:54, DarkWind napisał:
Nie podoba mi się to stwierdzenie z paru powodów: windnieje na nim moja ksywka, kiedy ja jestem tutaj uczciwy; siedzę w mieście Shinjego dlatego, że tam zawsze coś się dzieje (m. in. atak chaosu...) i z powodu poprawnej postawy i zachowywania klimatu u nich. U was, Eldi, tylko słychać kurwienie itp... Poza tym staram się być uczciwym GMem (nie ma u mnie nic za darmo i nikomu nie pomagam). Wracając do waszych page-ów to muszę z przykrością stwierdzić, że są one żałosne... jeśli widzicie jakiś bug to idźcie na naszą stronę i tam go zgłoście i tam macie pewność, że ktoś to odczyta. A że wam się nie chce to już nie moja wina. Ja poza tym odpowiadam na page, które uznam za mieszczące się w moim zakresie pojmowania/rozumienia i po prostu na takie, gdzie bym mógł coś zdziałać. Więc proszę do mnie pretensji nie mieć, że wolę siedzieć w Serro Carres niż w innych miastach bowiem tam gracze zajmują się budowaniem najwięcej i potrzebują często mojej rady lub pomocy, a że osiągnęli tyle to tylko dzięki ich pracy w SC włożonej. Jeśli chaos również zamierzałby podjąć jakieś większe osiągnięcie to niech czycha przychylności bogów. I jak tu nie być przychylnym tym, którzy się starają?
Wlasnie napisalem "Wind siedzi w miescie shinjiego bo to jego robota" wlasnie chodzi o to ze siedzisz
I dobrze
Zeby sie eldorn nie czepial ze tam siedzisz bo komus cos rozdajesz etc.