Konrador, po pierwsze to odpierdol sie, ok? Strasznie mi przykro, ze "80% to dzialy o emulatorkach" ale nic ci na to nie poradze. Wiez mi, ze gdybym mial te 10 dolcow to bym im placil, ale niestety nie mam ich... Czy dlatego, ze gram na free jestem w twoich oczach postawiony nizej?
Po drogie, to prosze cie bardzo wskaz taki moj "smieszny tekst", co cie tak strasznie wkurwil... pytanie, o ktorym shardzie mowicie? Grzecznie sie zapytalem, bo mnie to rozbawilo i zaciekawilo, a wy sie na mnie rzuciliscie... nie bardzo rozumiem.
Po trzecie, kogo masz na mysli mowiac: "wiecej idiotow zacznie sie pytac o najlepsze serwery ultimy online", chyba nie mnie tylko Hefajstosa, a ja bym prosil o nie mylenie nas!
Po czwarte, ubolewam strasznie nad tym, ze nie mozesz przezyc faktu iz ja, jako gracz free shardu wlazlem bezczelnie na twoje swiete UO OGOLNE. Na szczescie nie mozesz nic z tym zrobic, co najwyzej pocalowac sie w dupe, gdyz nie zabronisz mi pisania ani na Ogolnych ani na SP(jesli tylko bede mial cos do powiedzenia)...
I na koniec, to moze odrobine poszanowania dla innych, co? Nie wychowali? Zaiste przykre...
<font size=-1>[ Ta wiadomość została zmieniona przez: Psyche dnia 2002-06-19 01:07 ]</font>