sivar napisał(a):
pytanie z cyklu trudne
czy ktoś z Was ma pojęcie jak sprawdzić ile dni subskrypcji pozostało do jej zakończenia?
niby mogę policzyć sobie od momentu kiedy grałem patrząc na maila aktywującego, ALE - coś tam pisali na początku, że dodadzą tydzień dla open beta testerów, z powodu obsuwy z rejestracją, później napisali, że dodadzą kolejny tydzień z powodu częstych zamknięć serwerów, etc...
chętnie bym się dowiedział czy coś zatem zostało dodane do mojej subskrybcji, i ile do końca w sumie mi zostało.. nie chciałbym się dowiedzieć, że mi się skończyła po tym jak dostanę info, że zalogować się nie mogę...
na razie możliwość sprawdzenia tego z poziomu profilu na who-europe jest nadal nieaktywne (God save the GOA!!)
spokojnie, dzisiaj dodadzą wszystkie opcje subskrypcji do konta: będzie można wbijać PP,ustawiać płatności kartą, sprawdzić ile dni ma się jeszcze acc aktywny itd. atm odpisują tylko coś w stylu:
Cytuj:
Dear Customer,
Thank you for contacting us in regard to your subscription query.
At the time being there is no option to enter your subscription details (including activation of PrePaid Cards). This option will be implemented tomorrow - at the 8th of October – please check the News section on our webpage for more information.
We can confirm as well that your game account is open till 24th of October 2008 and you should have no problems with playing the game till then.
Thank you for your interest in Warhammer Online: Age of Reckoning!
Kind Regards,
-----------------------------------------------
Warhammer Online European Billing Support