jashchoor rozumiem twoja sytuacje, ale kowal tez wesolo nie ma. Macro na kopanie odpada, bo albo wykopiesz elemelka, ktory cie ubije,
-------------------------------------------
ale do straznika masz 20 krokow a co ja mam zrobic w lesie jak spotam jakies porzedne bydle?
-------------------------------------------
albo ci sie po 2-3 minutach kopania konczy ruda a kopiac dalej zyskujesz tylko zlamany kilof...
--------------------------------------
ale zawsze masz te 3 minuty zeby skopcic peta albo wypic kawe, a ja biedny musze zapierdzielac caly czas po lasach
--------------------------------------
Piec przy gorze nic nam nie daje, bo nie dziala
------------------------------------------
w adel dziala (to moje miasto i tu poczyilem obserwacje)
a zeby wykuc pozadna zbroje, ktora mozna opchnac za kilka tysiecy, to trzeba sie niezle nakopac, a biorac pod uwage to, ze w skrzyni miesci sie tylko 200 sztab a bank ma limit, nie jest to latwe zadanie...
ale mozliwe, ja narazie nie mam szans zrobic czegos wartosciowego
Nie wiem, wszyscy sadzicie, ze kowal ma najlepiej a tym czasem my tez nie mamy lekko, chociaz na pewno ty z Anya jestescie w o wiele gorszej sytuacji... Cierpliwosci, na pewno GMi wysluchaja was i pomoga wam.
Keep smiling...
heh widzialem ze porownanie nie bedzie najlepsze ale coz napisalo sie,
chodzi o to ze bez was kowali ludzie byliby nikim, polowa na widok np. spidera sra ze szczesia, kopia wam rude itd bo porostu zbroje i bron sa im niezbedne, a ciuchy to tylko bajer
nie chodzilo mi o pokazanie jak cudowne jest zycie kowala
mniejsza z tym
tyle sprostowania
teraz cos nowego
1. napisalem ze w problem lokalizacji nie istnieje z uwagi na recala, chyba ktorys gm mnie zle zrozumial i przyjol to jako bug
lol
niezly text wyskakuje teraz przy przyrobach recala (co ma sila do czarowania)
ogolnie paranoja
2. straznicy
teraz mam niezle przejeb**e
straznicy mnie lutuja jak tylko wyjde od healera - nice
uciec cos tez za bardzo nie moglem, pies gonil mnie do mostu na drosze adel-earb
i w koncu dogonil - odniolsem wrazenie ze jakosc biegl szybciej odemnie
siedzialem w healera, baroo w banku i straznicy non stop biegali kolo nas a tymczasem liszek i elemelek cieli noobow jak chcieli rotfl
jak dla mnie strazy odgornie nie powinno byc
sa burmistrzowie, lordowie, soltysi czy jak ich nie nazywac, niech zbieraja podatki albo z wlasniej kasy kupuja straznikow, zbroja ich itd.
(tylko nie przywalcie jakis kosmicznych cen, niech kosztuje goly niewyszkolony 1-10k plus dniowka np 1k za miesiac [uotime])
3. to ze szatan jest upadlym aniolem nie znaczy ze nie dorownuje w sile bogu, czyz uczen nie moze przerosnac mistrza???
hehe
no to tyle