QFC napisał(a):
...jak juz mowilem gdzies tam to wow ma to cos co sie nazywa "zajebista mechanika gry " i dobrze zrobione postacie + animacja...
Tez mi sie tak wydawalo i po zawodzie z AoC twierdzilem ze juz chyba nigdy nie bedzie na rynku gry tak dobrze zrobionej jak WoW, jednak po glebszym zastanowieniu nie moglem doszukac sie tej zajebistosci WoW-a, tam nic nie jest przeciez takie super, ta "mechanika gry" jest efektem dopieszczania przez lata ale przeciez LotRO czy EQ2 tez ma swietnie zrobione wszystko.
Wielu oczekiwalo ze WAR sprawi nagle ze zacznie podobac sie im cos innego niz to do czego przywykli w WoW, mysleli ze gra bez farmy i na stawiona na cos innego niz instancjowane pve zainteresuje ich, przejechali sie.
Podobnie jest z tym ze WoW dla wielu jest poznana gra, wiedza wszystko dokladnie jak dziala, wchodza do gry i moga osiagnac co chca latwo, a tu nowa gra, trzeba sie meczysc w poznawaniu wszystkiego, samemu pomyslec bo na www nie ma az tyle info, brak poprostu zapalu i sily by po tylu latach zaczynac wszystko od zera.
WoW bedzie trzymal miliony graczy jeszcze przez wiele lat, a czy WAR za rok bedzie cos znaczyc to juz nie wiem, jakos nie zalezy mi tak bardzo bo wiem ze beda inne gry i zawsze bedzie mozna sie w cos pobawic.