2002-06-26 18:57, Eldorn napisał:
No piekne widac demokracia to juz nie u nas,
w dzisiejszych wyborach na burmistrza zostal wybrany Assasin, ale jak widac to nic bo niektorzy maja jak zwykle chopdy u GMow i burmistrzem jest kto inny, ten ktos mial rozmowe na osobnosci z GMami i teraz on jest burmistrzem.
lol
1. burmistrzem jest samael
2. jako ze ma dluzsza przerwe, wybral mnie na zastepce (u was nie bylo 2 wyborow jak gal przypasowal)(
3. assasian kupowal glosy ,ja kupilem komisje - takie zycie
4. co do rozmowy - po prostu niektorzy gm nie zanali sprawy i wymyslili glosowanie,
(jako ze serv byl padniety przez kilka dni, przekazanie wladzy odbylo sie na ircu, pod bacznym okiem gm u ktorego mam "chody"
Kolejny przyklad coraz czesciej sie zdazaja. I nie pisac ze on nie byl z tamtad wlasnie sie tam przenius i zamieszkal i jak widac ma wieksze zaufanie wsrod mieszkancow skoro go wybrano!!
lol
5.czy ty i td to mieszkancy adel?:) dobrze widziec z kogo sciagac podatki (rodowitych adelowcow bylo dwoch i trzeci noob, dwoch z sc i 2 z dwn - moze to byly ogolnokrajowe wybory - to moze jestem teraz krolem or smth
?)
TA (czy jaschoor tak ciezko napisac, a moze to umyslny zabieg literacki)druga osoba tez startowala i przegrala. (moze bardziej remis, jakis noob na mnie za pozno zaglosowal)
6. a teraz do setna
PRZESTANCIE JUZ NARZEKAC NA UKLADY GRACZY Z GM-najprostrze rozwiazanie wyrob sobie "chody" u gmow
i jak od kogos uslysze ze ten spawn 20 aligatorow otoczonych zgraja 20 lizardow kolo mojego domq to tez "chody" to wymiekne