Nokiu$ napisał(a):
Cytuj:
Jestem zbulwersowany poziomem przedstawiania nowinek ze świata gier.
Takich newsów jakie ostatnio odnotowałem na polskich serwisach jest pełno ale są nieprawdziwe! A to jest wprowadzanie ludzi w błąd.
Radzę niektórym newsman'om o sprawdzenie wiarygodnych informacji, a nie głupich plotek, które nie znajdują pokrycia z rzeczywistością.
W co tu wierzyć...
Btw, jeżeli okaże się to prawdą, to i tak nic chyba nie zmieni. Utrzymać serwery, ludzi i pomoc techniczna na dzisiejsze czasy nie jest łatwo. WIEM, że blizz ma duzo kasy, ale ta kasa - miejmy nadzieję będzie owocować coraz lepszymi produkcjami.
Co do artykułu, pisze, że częściowo - kto wie jak to będzie wyglądać. Moze 10$ na pół roku, czy coś.
Starfrafta dzielą na 3 częśći. Kupując jedna grasz kampanie jedna frakcja, ale mozesz ( chyba ) grac na bnecie. A na to głownie stawia Blizz. A jezeli jedna kampania będzie trwać 35 godzin, to będzie warto wydać tyle kasy.
Hłe hłe.
W jakims serwisie (blo Blizzard podawał), policzyli, ze przy najbardziej pesymistycznych założeniach Blizzard wydał na WoW dotychczasz 200mln $.
A teraz policz ile zarabiaja miesiecznie.
Cytuj:
no wlasnie gdzie?
Razem z Microsoftem dokładaja sie światowego spisku żydów, masownych, illuminatów, cyklistów, bildenbergów. Przepraszam jesli kogos nie wymienilem.