Miniuwa90 napisał(a):
Witam
Chcialbym uslyszec wasze zdanie czy oplaca sie zaczynac grac w AOC bo WHO mi sie cholernie nudzi .. nic nadzwyczajnego w nim i na dodatek pokazsladow na keepach.
-Turion x2 @ 2ghz, 3 gb ramu (vista) , gfc 8200 : pojdzie ?
-bardzo potrzebny jest masywny tank w tej grze, jak tak to kim. Jezeli nie to kim innym jezeli chodzi o dps.
z Gory dzieki za pomoc wszystkim.
Hmmm, zalezy czy chcesz grac dluzej. Jak szukasz rozgrywki na jeden-dwa miesiace, lubisz single player to gra moze Ci sie spodobac.
Czesc singlowa jest (w porownaniu do innych mmo) bardzo dobrze zrobiona, questy wzbudzaly moje zainteresowanie czego nie dawalo sie powiedziec o wow. Dodatkowo tzw. "instancje" w trybie solo tez byly calkiem ok. Grafika - bije na glowe niektore single-playerowe produkcje (do mmo nie porownuje bo wszystkie sa conajmniej 1 szczebel nizej). Jak ktos jest esteta to samo zwiedzanie swiata sprawi mu frajde.
Natomiast robienie instancji srednio przypadlo mi do gustu - moze cos sie teraz zmienilo bo przestalem grac z 2-3 miechy temu. Moze zbytnio nauczony bylem istancjami z wowa gdzie kazdy mial jakas swoja role do odbebnienia, a w AoC pierwsze instancje to jakis taki bezladny zerg.
Sam combat - mysle sobie, ze fajnie sie gralo przede wszystkim melee. Szczerze mowiac lepiej mi sie gralo niz w wowie - co tu duzo mowic, combat podobal mi sie bardzo i jak dla mnie to z aktualnych gier (war, wow) najlepiej sie prezentowal i wciagnal mnie najbardziej.
Wg mnie, jesli szukasz rozryki na miesiac, dwa to smialo mozesz pograc. Jak wyglada ta rozgrywka dlugofalowo to nie wiem - kiedys wygladalo to slabo bardzo.