To, że bedzie nerf palków to wiadomo, ale nerf jest na tyle znaczny że na 80lev palek bedzie odstawał od innych klas. Nerf Holy na dmg fizyczny to jakiś absurd. Najgorsze jest to że inne klasy dostają ogromnegu upa a to w dps a to w pvp a palek jak był cienki tak jest.
http://img385.imageshack.us/my.php?imag ... 008qe4.jpg
nieakceptowalny shit.
Rogale teraz siedzą cicho bo maja i win button vs mele&hunterzy. Hunterzy trują że mają i win button ciut gorszy od rogali a chcą taki sam...w pvp gra jest totalnie niezbalansowana i chyba tak pozostanie.
Ret palek zawsze odstawał w dps, na brut najlepszych widywałem z 2,2-2,3k dps, oczywiście rogal miał 2,9k a hunter 2,8k ale przecież palek to nie dps...healing na Brut? palek gdzieś się chowa w kącie z marnym 1k healing gdy shamani robią 1,5-1,7k. Ja nawet nie przypominam sobie aby gdzieś w SWP mojego shamana wyprzedził w healing done, oczywiście inna rola palka inna shamana, ale problem polega na tym że palek stał się klasą przeciętna.
Co do Arms warka to i w pvp i w dps radzi sobie rewelacyjnie. W dps szczególnie, 3k dps na brutallusie jest niczym szczególnym.
Prot warek też ma świetne życie, sredni warek bez problemu utrzymywał mojego full epic ret pala dps w heroicu. Ja swoim warkiem nie moge nawet pograć bo stormscale ciągle down...