Bloodleaf napisał(a):
lookazz napisał(a):
desh, gdybys mial teraz wybrac jednego, to kogo bys bral?
Wiem że pytanie do Desha ale jako że też gram/grałem drutem/warkiem jako tank w end game , powiem wprost że drutka ze względu na elastyczność klasy jako całości.
dokładnie tak samo odpowiadam. jestem szanowanym tankiem, super dpsowym offtankiem, maszyną do farmienia mobów, dzieki instant epic mountowi maszyną do farmy ore/gas, a jak mi się kiedyś znudzi to moge być resto super healerem albo resto arena.
wiem że druid ma wiele ograniczeń, ale zdecydowanie planuje trzymać się tej jednej klasy, bo imo alty tylko osłabiają skilla u gracza i gear u main postaci a na dłuższą mete wcale nie zwiekszają funu.
Dwa miesiace pozniej...
ja zrezygnowałem z druida i gram prot, ale to że misiek nie mógł wypić pota podczas tankowania było dość hujowe.
z tego co wiem to teraz mana nie odnawia się w formie wiec cancelowanie formy zeby się zabandażować byłoby bolesne np na arence czy coś.
Pick your side mate ...
Druid jest chyba najprzyjemniejsza klasa do grania na lvlu 70 jak kiedyś Desh inteligentnie zauważył Druid jest był i będzie 4 w jednym... Piękna klasa