Vercin napisał(a):
Wogole to nabijsz sie z zabijania potowrkow skaknia na rozkaz a w takim grupowym/zergowym pvp jak walka o keepa wlasnie o taki"skill" chodzi chyba nie? Zeby znac mozliwosci swojej klasy i innych ,siedziec razem na vt wykonywac polecenia lidera ktory ogarnai co sie dzieje. Jak kaze czkeac na schodach to czekac, jak powie dwie grupy do tylnego wejscia to tam leca, jak kaze skierowac dps na kogos to to robia itp. Zoragnizowana pr0 pve gildia z wowa mysle ze niezle by sobie radzila:D
Wiem ze pamietasz wow tylko z zczasow molten core gdzie moglobyc 10 graczy i 30 statystow bez skilla i mozgu ale to juz naprawde przeszlosc.
tak ale po 2 stronie jest zywy przeciwnik
jesli nie widzisz roznicy to nie dziwie sie dyskusja z fanami WoWa jest na pozomie jakim jest
zaboleq napisał(a):
Mendol pokaż mi te bzdury?Chodzi Ci o bugi które są , system kolizji , czy marne PvE albo wiele innych niedociągnięć ??Sorka ale Trial AoC mi się podobał/podoba - tam chociaż PvE JEST
i nikt mnie nie zmusza do grania Stricto PvP lvlując(ok w WAR też ale dla mnie AoC PvE>>>WAR PvE) , i chodzi na moim sprzęcie lepiej niż WAR .
no i wlasnie tu jest wypisywanie glupot zabol
wiekszosc fanow WARa chuj obchodzi PvE
ogolnie gra jest nastawiona na PvP - jesli przychodzisz i narzekasz na PvE w grze PvP to jest lekka glupota
tym bardziej ze PvE w WAR jest na dobrym - wystarczajacym poziomie