srodkowy_olek napisał(a):
@srogi
Nie musisz mnie podkarmiac :>
I pseudo pochlebne opinie i pochlebne i te wprost oznajmiajace mi iz jestem glupkiem .... trafiaja dokladnie w to samo miejsce ;]
Tak dlugo jak pochodza od pixeli z forum ;]
Wiem, ze nie musze... Ale chce, ot taki dobry ze mnie czlowiek. Boje sie pomyslec, gdzie to wszystko trafia
I nie mow, ze to Cie nic nie obchodzi, bo wszyscy widza jaka przyjemnosc sprawia Ci trollowanie
W czym pixel w internecie jest gorszy od fal dzwiekowych w powietrzu?
No poza faktem, ze nie musimy ogladac swoich facjat w czasie rozmowy. Ale to akurat zaliczam na plus.
Cytuj:
czesc 2.
Czy ja Ci czegos zabraniam? byloby to mocno bezsensowne ;] nie mam odpowiednich narzedzi zeby czegos ci tu zabronic, wiec...tylko informuje iz banaly prawisz a gdy nie prawisz, to sam sobie zaprzeczasz. Jesli dobrze Ci z tym...mozesz kontynuowac ;]
Czego sie spodziewasz po pixelach na forum?
Cytuj:
czesc 3. - jest dokladnie tym co pierniczy sie tu przez 74 strony. Wielkanoc vs Narodzenie. Zaraz wejdziemy w jakies terie zachowan psycho-spolecznych, gdzie z latwoscia Ci udowodnie iz "tlum" jest..bardzo ciekawym zjawiskiem, tyle, ze jest lepszym argumentem dla wowfanboja niz dla whoboja..
Tak krytykujesz ten temat i podkreslasz te 74 strony bezsensownego sporu, a wydaje mi sie, ze wyjatkowo aktywnie uczestniczysz w powstawaniu kolejnych stron. Z latwoscia mi udowodnisz? Hehe widze, ze masz bardzo wysokie mniemanie o sobie (albo bardzo niskie o mnie). Za wyklad z psychologii tlumu uprzejmie podziekuje.