Cytuj:
2002-06-19 10:39, bloob napisał:
Co niezmienia faktow ze magowie z 80str 80int 65dex +hide +stealth niezle niszcza
Pograjcie na PvP free shardach, tam jeszcze lepsze jazdy niz na osi czasem
Pozatym juz ci mowilem RAZ - nie po to mecze sie z "robieniem" postaci na OSI zeby zaczynac od 0 na soa - chciaz jak mnie najdzie ....
Zaczynalem postacie 3 badz 4 razy na Free za kazdym razem w trakcie ulegaly przedziwnemu zniknieci badz nieznacznej modyfikacji.
Przeszlem na OSI z tych samych powodow z jakich trafil tam Aplegatt - mam dosc ciaglego zaczynania od ZERA, niejasncyh zasad dotyczacych skill gain/stat gain - kopania rudy dla str po calych dniach badz scinania drewna. Lowienia ryb dla kassy czy katowania mandoliny dla dex. Mam dosc niejasnych zasad pvp i pvm. Dziwnie dzialajcych skili, ciaglych padow, cofek itd ..
Po pozuceniu CL zaczoelm ggrac zarowno na DZ jak i na SC - wybralem SC pomimo co 15-30 min padow i cofek, krojenia 100 raz tych samych ryb po sztuce itd ... dorobilem sie postaci jak zawsze chcialem grac - nie nie byla skonczona - duzo jej brakowalo ale byla moja ciezko wypracowana itd ... nastapila zmiana emu na SC
. Wrucilem na godzine badz dwie na CL ale stwierdzilem ze jednak ten server jest nie dla mnie. Wiec zaczolem grac na OSI - na siege perillous od razu.
Poniewaz na Siege jes limit jednej postaci na konto a ja zawsze chcialem "sprobowac" wszystkiego zaczolem grac na Europie i tak juz zostalo.
Teraz mam 5 postaci na europie - kilka znich ma GM inne nie - robie rozne zeczy - zajmuje sie vendorkami, kopie t-mapki, lowie rybki, strzelam do smokow z luku i uprawiam wycieczki magiem. Ponadto mam drugie konto na osi na ktorym mam postac totalnie nie zwiazana z tzw power_gamingiem - dla nie wtajemniczonych powiem ze mozna majac kase i wiedze jak zrobic postac maga np 6 x GM w tydzien - ale to wymaga naprwde duzo czasu i kasy - to jest tzw power_gaming :/