ale niektórzy plotą jak popieprzeni
czy nie będzie grindu i roku dojścia do max lvl?
czy będą klony?
grałem w ostatnie produkcje- Conana i WAR-a i wnioski adekwatne do tych pytań same sie nasuwają
tam nie ma klonów
wszyscy mają inne zbroje, nawet można sobie pokolorować co nieco - hehe - łudzcie się że będzie kiedykolwiek jakaś gra gdzie nie będzie armorów podobnych - jak wy sobie to wyobrażacie- milion rodzajów armorów , w tym po tyś na dany lvl?- jaka gra to udźwignie?
narzekają niektórzy na grind a ci sami często narzekają że za szybko zrobili max lvl w AoC i WAR i nie mają co robić - się wreszcie zdecydujcie - co wy oczekujecie od gry mmo- płaczecie na różnych forach , wszystko źle
pisanie że jeden styl grafiki jest cacy a drugi be jest bez sensu- to kwestia gustu- ja do tej pory nie mogę zrozumieć jak można grać w WOW-a- robiłem 2 podejścia do gry na trialach i nie dałem rady patrzeć jak mój palek leci jakby miał kupe w gaciach , że o reszcie świata nie wspomnę- ale nie śmieje sie z takiej grafiki - mi nie odpowiada i tyle i nie wyzywam kogoś od dzieciaków - powiem więcej zastanawiające jest to że styl grafiki WOW-a jest cukierkowy, wręcz dziecięcy- może to właśnie jest gejowska ( sorki raz jedyny tak napisze) grafika bo kojarzy sie z dziećmi- gra pewnie sporo dzieci i ktoś o pewnych skłonnościach znajdzie tam pole do popisu ....- ot czyste dywagacje a do jakich wniosków mogą doprowadzić
ja po prostu mam prośbę- przestańcie pisać o jakiejś grze że jest z gejowską grafiką- pokażcie mi swoją grę a ja wam udowodnie że Wasza jest gejowska- szanujmy sie nawzajem