Nestor napisał(a):
Oyci3C napisał(a):
Nie wiem co to oznacza, ale sam widzialem jak brat grajac jakims z dupy paladynem na lvl 65 jechal praktycznie kazda klase na lvl 70 jak chcial i po walce w najgorszym wypadku mial 90% hp i mana.
Ci ludzie musieli byc AFK, obracac sie na strzalkach, klikac skille i generalnie dlubac w nosie.
Zwlaszcza jesli walczyl z nimi wszystkimi naraz. No i musieli miec jeszcze gorszy questowy gear.
Testuje ret od dobrych 2 miechow na beta realmie, i tylko na samym poczatku byl przegiety jak walil niesamowite judgmenty z seal of corruption ktore procowaly 2x. Po nerfie coeffow na corruption juz nie bylo tak wesolo.
Bajki wasc piszesz, herezje siejesz.
Nie pisze bajek bo stalem obok i ogladalem. Nie gram w WoW od 2 miesiecy wiec nawet nie wiem jakie sa zmiany, co jest nerfniete a co nie itd. itd pomijajac fakt, ze nigdy paladynem nie gralem.
Rzecz dziala sie w Zangamarsh, warrior mial pvp gear (gladiator + cos tam), hunter byl w "jakims" pvp gear bo tez nie pamietam wzrokowo ktory to ktory. Ostatni hunter, ktory przybiegl zlozyl sie w pare sekund.
Pomijam tez fakt jaki byl ich poziom gry - jak zwykle plynny combat w WoW czyli jump jump hit hit jump jump hit hit, jak dla mnie nic nowego.
W czym mialbym cel pisac "bajki" nie grajac w ta gre od jakiegos czasu i piszac posta z sytuacji, ktora zaobserwowalem? rofl.