Musze cos napisac tez bo widze ze zaintereowanie tematem bardzo duze, a moderatorzy pewnie maja ubaw po pachy.
Semai napisał(a):
Niemniej tak jak pisałem wcześniej - botowanie przez ofecerów gildii...
n.c.
To nie byli oficerowie, to byli memberzy i zostali wywaleni w tym samym dniu jak dostalismy info ze botuja, oni teraz zalozyli gildie Iluminati na serwerze ABP.
Mr.FooT napisał(a):
...normalnie przyjmowac, daje sie typowi mozliwosc pogrania z gildia przez powiedzmy tydzien i ocenia sie czy ma IQ wieksze od rozmiaru swojego buta...
Dokladnie, to bylo zaplanowane jeszcze przed premiera, porzadki gildiowe byly zaplanowane na ostatni tydzien listopada, a co teraz mamy ?
To ze mielismy 250 ludzi nie oznacza ze taki jest nasz cel, ten trialowy miesiac byl testem dla wiekszosci, ci zo go przeszli sa z nami i tak jak bylo planowe gildia bedzie w okolicach 80-120 ludzi.
Tym co odeszli dziekujemy za renow, expa i golda dla gildii
Panie Robak, nick Ksiezniczka dla 40-latka jest dosc smieszny ale to ze po miesiacu robisz drame jest bardziej smieszne, zostales przyjety przypadkowo bo nasza pani oficer od rekrutacja miala miekkie serce, my stwierdzilismy ze nie mozna zaufac starszemu panowi, ktory kaze sie nazywac ksiezniczka.
Niezła ściema Tosiek myślałem ze jesteś porządku ale idziesz po trupach do celu byle by mieć świetna opinie. W Twoich "czystkach" wszyscy wyszli dobrowolnie i każdy miał jakiś powód ale w to nie wnikam. ja wyszedłem za Jinem. Oto dowód ze na to ze dobrowolnie odszedłem z klanu:
Tosiek uspokój się nie kłam więcej i pogódź się z tym co się stało.