Varenthin napisał(a):
mam pytanie czy komuś wyskakuje komunikat "Can not connect to Online Service"? ja mam tak non stop i nie wiem o co chodzi, firewall wyłączony czy włączony to i tak bez różnicy, cały czas przy nicku w prawym górnym rogu mam status offline, a np w CoD4 jest wszystko ok
ja to mialem:
1 dzien bety na poczatku czasem mi wyskakiwalo kolo 1 w nocy juz mialem to non stop
2 dzien bety wrocilem do domu o 19 i mialem to odrazu - testowalem tez na XP wypinalem router ustawialem DMZ na routerze nic nie pomagalo - raz udalo mi sie polaczyc
3 dzien wrocilem z pracy odpalam chodzi (ale dalej mam dlugie ladowanie mapek - to chyba charakterystyczne dla tego problemu)
godzina 21 ide z psem - wracam do kompa po 30 min - nie robilem kompletnie nic i juz nie dziala
4 dzien juz wszystko chodzi bez problemow - do dzisiaj
czytalem na forum CODa i kupa ludzi to ma
niektorym pomagalo updatowanie PB (chociaz PB instaluje sie automatycznie wiec nie wiem jaki to ma sens) ustawianie DMZ czy wypinanie routera i jechanie bezposrednio na kablu - a niektorym to nie pomagalo :/
np mi samo przeszlo i wydaje mi sie ze w duzej czesci przypadkow wina lezy po stronie serwera do autoryzacji - i jakos to w miedzyczasie naprawili - ale moze nie naprawili wszystkich problemow dlatego Ty to dalej masz
ewentualnie pobaw sie cos z routerem - i poszukaj na forum CoDa moze juz cos wymyslili....