raas napisał(a):
Gwoli ścisłości ten plik znajdował się w jakieś alfie/becie wowa
wiec wiadomość o tym była jeszcze przed wyjściem samego wowa.
Nastepnym razem moze przeczytaj pierwszy post bo napisales dokladnie to samo.
Mnie osobiscie kolejne dodatki do warcrafta bardziej irytuja niz podniecaja bo nie dodaja contentu tylko po chamsku zastepuja. Classic to dzisiaj rush-through content, outlandy spotka dokladnie to samo po wyjsciu wotlk. Pozatym kaza sobie placic za kazdy dodatek skoro wiekszosc nienajnowszego contentu lezy i kwiczy martwa.
Gdybym byl nowym graczem i musial zaplacic za TBC zeby po prostu wylevelowac 60-70 to bym sie czul po prostu oszukany, szczegolnie ze nie mozna sobie zablokowac levelu zeby zobaczyc content.
Nastepna kwestia to problem jak bardzo epic mozna zrobic fabule i gear, juz w TBC bilo przesadyzmem.
I zostaje pvp rozwijane przez whinerow na forum, kazda kolejna odslona coraz wieksza porazka, poza arenami ktore okazaly sie cool.
Ja marze o dodatku z nowym 1-60 i normalizujacym stary content. Ewentualnie pure pvp dodatek. Pizganie nowych mobow w coraz brzyszych lokacjach i coraz slabszych instancjach do mnie nie przemawia, ale coz jestem w sporej mniejszosci wiek moge tylko siedziec cicho i patrzec jak kazdy kolejny "upgrade" zabija mi coraz wiecej mozliwosci.