No to jesli jeszcze sie tym nie bawiles to gwarantuje ze Twoj WH jeszcze Cie mocno zaskoczy (w pozytywnym tego slowa znaczeniu
.
Sporo znaczenie ma tez ustawienie odpowiednich taktyk i z tym tez warto mocno poeksperymentowac.
Za najbardziej "uznane" uchodzą:
Patch of Confession (PvP/PvE):
Flowing Accusations
Sanctified Bullets
Seeker's Triumph (niektórzy Vs casters dorzucaja zamiast tego Vindication dodające 35% dmg na 10 sek jeśli disturbniesz spella bo z tego patcha masz aktywny "buff" dający 100% do disturba czarów przez 7 sek)
Judgement (PvP):
Flowing Accusations
Fanatical Cleansing
+ alternatywnie: Flanking, Atonement, Brute Force, Righteous Steel
Judgement (PvM):
Flowing Accusations
Emperors Ward
Righteous Steel (te 2 ostatnie mozna wymienic na ofensywne taktyki jesli walczysz z bialymi mobami tylko)
Inquisition PvP:
Flowing Accusation
Full Confession
+ alternatywnie Prolonged Confession, Righteous Steel
W PvM warto tez poswiecic troche czasu na zrobienie tome tactics Mainly Sheme i Fungal fest - redukuja o 50% agro od human, elfow, karlow (pierwsza) i wszystkich "greenskins" (druga) - czyli generalnie do ponad 50% mobow w grze.
To pozwala, ze 100% skutecznoscia, podejsc w stealth do moba o 2-3 lev wyzeszego i wywalic mu atak ze stealtha albo po prostu przejsc pol dungeonu bez walki z mobami.
whiteman napisał(a):
Confession ma swoje zalety. Przy levelowaniu moim zdaniem nie ma lepszego drzewka: trafiasz Razorem 3 moby na raz, Dragon Gun zadaje niezłe obrażenia + leczy nawet do 2k hp. Mi się zdarza brać 5 Mobów na raz bez większego stresu. W scenario, open RvR też jest dobrze, kwestia żeby umiejętnie korzystać ze skilli.
Natomiast na single target to wydaje mi się, że Judge będzie lepszy zdecydowanie.
Ten patch jest tez najlepszy do robienia unlockow. Czesto wymagaja one zabicia championa pare leveli wyzszego a z tym patchem + dobrymi potionkami da sie to zrobic solo.
Moze to tylko moje wrazenie ale wydaje mi sie, ze skile maja tez jakas ukryta szanse na dodge/parry i ten dragon gun z confess czesciej wchodzi niz inne. Za to (tez moje wrazenie!) ma mniejsza szanse na wygenerowanie +2 accu z flowing accusation.