Cytuj:
Requiem: Bloodymare to gra MMO ( massively multiplayer online) dla pełnoletnich graczy, która zanurzy Was w ciemny świat rozlewu krwi, kraj zniszczony przez pokolenie naukowców nadużywających magii. Requiem Online oferuje nowe, świeże podejście do gier typu MMORPG jako gatunek, w którym panuje ponura, mroczna atmosfera oraz napięta, bryzgająca krwią akcja. Będzie to spotkanie twarzą w twarz z Waszymi największymi koszmarami. Nawet najbardziej doświadczeni gracze i najwięksi twardziele będą się kulić ze strachu. Będziecie łączyć się w grupy, by przetrwać i walczyć przeciw strasznym potworom grasującym na przeklętej krainie. Kiedy jednak ciemność ukaże swą prawdziwą twarz krwiożercze potwory spustoszą nawet najsilniejszą grupę. Na battlefieldach będą możliwe walki grup 8 vs 8, 16 vs 16, 32 vs 32, a nawet 96 vs 96. Zwycięzcy będą nagradzani specjalnymi przedmiotami, które będą kluczem do otrzymania najrzadszych broni i zbroi. Będziecie dysponować szerokim wyborem broni oraz tajemniczą siłą władania bestiami. Możliwe będzie ulepszenie i stworzenie całkiem nowych przedmiotów, by dopasować je do własnego stylu walki poprzez kilka różnych systemów ulepszenia. Uwolnicie w Sobie siłę bestii poprzez przemianę w ogromnego i straszliwego monstrum. Zwiększycie silę swej postaci i zminimalizujecie jej słabości poprzez naniesienie zmian w jej DNA. Posiadając całkowitą kontrolę nad jej rozwojem macie możliwość do stworzenia różnorodnych charakterów postaci tej samej rasy, czy klasy.
Ten opis skłonił mnie żeby spróbować te gre xD Item Mail trochę przygnębia ale nie daję dużej przewagi, np. w PvP ;D Przynajmniej ja nie zauważyłem takich item'ów.
P.S: Polska strona ma ładny design ;D