Ehh bloob Sera care to ja sam cale wybijam, wystarczy nawejsciu dac kazdemu trucizne jeszcze ta stara, i wybijalo sie ich po koleij nawet nak 4 na mnie bieglo to tylko bilem jednego malo hp odalalem sie caly cza healing ( 74 healingu i 95 anatomi lecze sie do full nawet przy 15% zycia a mam 75). Walka z nimi wyglonda tak wpadam w tlum jednego prawie juz zabijam ale musze uciekac wszyscy mnie gonia , jak sie wylecze to nagle uciekaja, to ja ich po koleij wykanczam, lotuje bron tarcze i bandaze, zeby nie pobiegli sie wskrzesic i znowu walczyc, ostatni we trzech w taki sposob wybilismy cale miasto chyba z 9 ich bylo, potem tylko wszyscy stali w tych bialych togach i patrzyli jak reszte wybijamy, juz broni nie mieli.A trucizne rzucalem po to zeby im healing nie dzialal bo jak trucizna przestawala dzialac to i tak trzeba bylo ja wyleczyc.
A co do rzucania czarow w biegu widac ze niektorzy nie wiedza co to makro, np czar heal rzuca sie bardzo szybko i to wyglonda jak by bylo w biegu.
A np nie ktorzy nie wiedza jak wypic pontiona podczas ucieczki bo przeciez nie da sie sterowac myszka i klikac na butelke, wystarczy sobie w opcjach ustawic zeby zawsze biegal , i uzywac kursorow, cala myszka do dyspozyci. To takie male rzeczy a ciesza
ale juz wystarczy tych porad.
A co do Vem the Insane, ona biegala dwa razy szybciej i temu nie zaprzeczycie jak trzech graczy bylo dwa pola za nia a po chwili juz 8 i tak z dwa razy chodz wszyscy biegli, fakt ze taktyka gracza nia sterujacego jest bardzo dobra, ale co tu ukrywac w ultime gra zapewne od samego poczatku jej istnienia juz pare latek bedzie, wiec nie ma sie co dziwic ze osby grajace miesiac czy dwa w wieku 15 lat dostawaly w dupe, ci lepsi tez ale roznica postaci tez byla znaczaca, i nikt raczej w pojedynke nie mial szans, ja wczoraj wialem i mi sie udalo recallem, zginolem od trucizny ale pod samym healerem w innym miescie wiec nie bylo tak zle