Mendol napisał(a):
wiecej szczegolow odnosnie tego draka bym prosil. jak rozumiem nadaje sie do misji i do pvp?
i co mam trenowac ;-p
same light mu wsadzic?
Do PvP, nie wiem. Ale pewnie sie nada na odpowiednim ficie.. :E.
Ok nie pamietam nazwy skilli ale:
1) jesli jeszcze robisz lvl2, skilluj Wszystko do tarcz z Engineering.
Pokilkaj na skile bo ja nie pamietam nazw. Ale w opisach bedzie co robia i jakie maja wymagania. Najpierw skup sie na podstawowych do co najmniej lvl3/4, a potem na zaawansowanych (szczegolnie resity).
2) jesli chodzi o fit to
ladujesz na maksa moduly na regen tarcz i robisz pasywnego tanka ( + 2 moduly z resitatmi zaleznymi od tego kogo spotkasz na misji) albo ladujesz maks modolow podnoszacych ilosc hp tarczy.
Na low sloty pakujesz tylko moduly zwiekszajce dmg z rakiet.
W rigi tez mozna dac regen tarcz (albo ilosc), albo probowac jakis mix zrobic. dopoki drakiem nie bedziesz chcial lvl4 robic, to jakiegos wiekszego znaczenia w sumie i tak nie ma
.
W miedzy czasie mozna dojsc do Heavy Missles (tak zeby sie chociaz zalozyc dalo).
(oczywiscie w miedzy czasie beda inne rzeczy jak cap, power grid etc
).
Jak chcesz Drakiem robic lvl2 to tylko Light Missle. Heavy przydadza sie dopiero na lvl3 i 4.
Cytuj:
hm a ferox nie moze byc? ;-/
i czy na pewno mam tam pakowac light missles?
heavy trafialem tych z misji w lvl2
a) feroxa nie mozesz sfitowac na rakiety(tzn mozesz, ale mniej
)
2) ferox ma gorszy pasywny tank
c) tak triafiales ale sumaryczna ilosc trafien i zrobionego dmg na malych okretach jest zwieksza z light missles.
Do fregat strzela sie z light a to one najszczesciej beda wlasnie na lvl2 (czasami zdarzy sie pare cruzow). z Heavy missle rachunek przesuwa sie na korzysc wlasnie na cruzach i wiekszych statkach.