Vercin napisał(a):
Mendol napisał(a):
no popatrz. to my naprawde w czepku urodzeni jestesmy
bo i scenariusze sie odpalaja i akcje w rvr t3 sa wieczorami codziennie.
cuda jakies panie
hehe nie rozumiem QFC co cie tak boli w moim levelowaniu? niestety jest o wiele wiecej osob, ktore leveluja powoli bo nikomu sie nie spieszy.
a to, ze ty sam siedziales w zonie t4 to tylko twoja wina
jak ktos nie ma nic innego do roboty tylko "NABIJA" levele to jesto problem.
ja nie mam powodow do narzekan
a czy inni graja czy nie to tez nie moja sprawa. na kh ludzie sa i robimy rvr/scenariusze takze prosilbym cie abys przestal powtarzac w kolko to samo od miesiaca.
uh btw. jeszcze nie NABILES 80lvl w wowie? opierdalasz sie widze.
Przeciez ty praktycznie wcale nie grasz w tego war::D
Ja po dwoch tygodniach w ktorych gralem maks 2/3 godzinki dziennie co dwa dni mialem zdaje sie 22 level
Pierdolenie. Nie kazdy zapierdlala z levelem w MMO grindujac questy z poradnikiem, grindujac SC itp. Sa ludzie ktorzy potrafia sie cieszyc gra, a nie licza, ze po wbiciu maxlelvelu zacznie sie jakis niesamowity fun.
Ja mam ponad 13 dni playtime, bywaja dni, ze gram naprawde duzo, a mam dopiero 33 lvl, a z tego tez zdarzalo mi sie jakis ding wygrindowac bo chcialem ubrac jakis item.
Sam book of knowledge daje rozrywke na dlugie dni. Nie powiem, ze czytam o kazdej nowej rzeczy ktora odkryje, ale niektore sa naprawde fajne, nawet dla kogos takiego jak ja, ktory nie byl nigdy fanem swiata warhammera (choc powoli sie nim staje).