Zaboleq, ale ja niczego nie musze pokazywac, Ty to robisz za mnie. Czyzby skonczyly Ci sie Ciete riposty? Mierz w takim razie sily na zamiary zanim sie odezwiesz i odeslesz mnie to mojego taty, a nie pozniej sie wycofujesz rakiem...
Jezeli nie chcesz wniesc nic konstruktywnego do dyskusji, tudziez inteligentnie zripostowac i znalezc dziure w obronie przeciwnika, to daruj sobie postowanie i tyle. Do czytania nikt Cie nie zmusza.
A my sobie bedziemy dalej dyskutowac na tematy WoW, jego mialkosci i kiepskosci tak w sferze graficznej jak i na poziomie zalozen w prowadzeniu rozgrywki. O ile oczywiscie, beda chetni do takowej.
@Achem
O tym czemu dzis tu pisze wspominalem wczesniej.
@Shahray
Co zlego tak?
Nie no ale dalej nieprzekonuje mnie ta wyzszosc miodnosci w zamknietym PvP w WoW, skoro obok masz CoD?
PvP nie rozwija Twojej postaci, Itemy masz i tu i tu, a kontrola nad postacia w CoD to jest dopiero zajefajne
Takze cholera, gdyby tylko brac PvP to WoW wydaje mi sie mialki i plaski, bez celu. No bo odrzucam nowe itemki...ile tak mozna.
Jakby nie patrzec i nie argumentowac, w WAR cel jest. Odlegly, daleki, ale jest. Stolica wroga. Rzeklbym ,ze wrecz epicki ten cel