Rzeznik napisał(a):
Zaboleq, ja myslalem, ze Huragan na speedzie jest zly, ale Ty chyba nie potrafisz chocby sprytnie ukryc osobistego przytyku. Moge tylko podejrzewac, czego to wynik, ale pomine to milczeniem. Jestem cierpliwy, ale w koncu nawet moderatorzy zauwaza, ze co post mnie obrazasz.
Wyluzuj i idz sie przejsc. Poczytaj ksiazki o dyskutowaniu, sztuce argumentacji, retoryce, nie wiem doksztalc sie i wroc. Wtedy moze propozycje w stylu: Twoja stara, nie beda w kazdym Twoim poscie az tak widoczne.
@Araye
Musialbym chyba stracic glowe, zeby twierdzic ze grafa jest wyznacznikiem czegokolwiek. Sam czesto grywam w Ghengis Khana 2, Panzer Generals, bah nawet ADOM czasami zapuszcze. To ze krytykowalem grafike WoW nie ma nic wspolnego z moja ocena miodnosci w grze, a jest prostym stwierdzeniem faktu.
@Shahray
No coz, temat to WoW kontra reszta swiata, wiec nie odchodze od tematu. Raczej chodzilo mi o to, ze skoro miodnosc kombatu trzyma Cie w WoW to przeciez sa inne z lepszym. Nie koniecznie WAR.
Ja jestem zwolennikiem duzych bitew, wielu osob w jednym miejscu, taktyk, podjazdow, pulapek i to znajduje w WAR, a nie widzialem tego w WoW.
A jednoczesnie w WAR jest tez PvP w wymiarze malym, na zamknietych planach, gdzie kiedy masz grupe gildiowa, to tanki tankuja (na boga kto widzial tanki w WoW PVP?), trzymaja dps z dala od healerow. Dps atakuje z ukrycia, podobnie jak w WOW bez focus fire jest ciezko w wyrownanej bitwie.
Polecam zagrac range dps lub healere i znajdziesz duzo miodnosci...takiej ktorej w WoW nie masz szansy znalez, ze wzgledu na zalozenia.
Rzeźnik nie udawaj kogoś kim nie jesteś bo ty masz takie pojęcie o dyskusji jak ja o graniu na gitarze , czli nikłe .Za to w robieniu flame to jesteś chłopak pierwsza klasa .Szkoda tylko że próbujesz bo mnie pojechać w kiepskim stylu "ja to chociaż mam jaja i nie udaje jakiegoś mędrca który to właśnie doznał oswiecenia i szpanuje określeniami w stylu paralax mapingu " ....
Embe:
jakosc grafy: AoC > WAR > WoW - człowieku ty widziałeś tekstury w WAR czy dali taką mała widoczność że tylko mgłę już widać ?
combat: AoC > WAR > WoW - hmm jak się logowałem parę dni temu to animacja walki nadal ssała (colision ftW!)
gildia: AoC > WAR > WoW - no wiadomo bo prócz napierdalania ciągle RvR to jest dużo lepsze niż raidowanie ...Aham
gra w party: WAR > AoC > WoW - hmm tutaj też śmierdzi fan..... gra w party zależy od ludzi a możliwości są takie same jak dla mnie .