Drogi Zabolq
Wiadomo jak to jest z praca. Jak Ci zloja dupe to zawsze sie znajdzie szef goniacy do roboty. Takze skoro nie chcesz sie silic, to prosze nie pisz juz nic, bo niestety dotychczas jedynie silenie sie jest widoczne, a to zle wplywa na odbior Twojej osoby w szerszym gronie forumowym.
Przykro mi, ze razi Cie moja elokwencja. Staram sie dac Ci dobry przyklad, bo widze, ze ciagniesz sie w ogonie i zatrzymales sie na etapie dresika krojacego krajan w ciemnych uliczkach.
Poza tym dzentelmenem sie jest albo nie. W polowie, to mozesz co nawyzej palca w gownie zanurzyc, a wymaga tego ode mnie kultura osobista, pojecie jak widac w pelni abstrakcyjne dla Twojej szarej komorki.
Co do swoich sklonnosci, moglbys to zachowac dla siebie. Nie jestem homofobem, ale zdecydowanie za duzo ostatnio manifestacji wlasnej seksualnosci w naszym zyciu...tv, radio, ulice, plakaty. Myslalem, ze chociaz tutaj znajde chwile wytchnienia, a tu Ty...
@Shador no co, daj sie pobawic. Niektore zachowania trzeba tepic. Puscily mu nerwy to moglby przeprosic. Woli dalej pluc, to trzeba go prostowac, bo bedziemy mieli (Sandi + Huri) ^2 w krotkim czasie